Tji Skåne :(

Varför åka till Skåne och ha det aldeles underbart och roligt när man kan gå här hemma med en häst som har elefantben efter en sammandrabbning i hagen.
Som en blixt från en klar himmel hade Pjotter och Skári en close contact i onsdags. Skári som är en tämligen lugn och sansad islänning fick tydligen nog av Pjotter och pucklade på honom både högt och lågt - mest lågt tyvärr. Alla småsår och större sår har jag fått att läka ihop bra, tack och lov men höger bak fick ta emot minst 3 smällar på skenbenet, senan och kotan och ser ut som en telefonstolpe. Vänster bak klarade sig med en smäll - på kotan som även den antagit en något förstorad form.
Tack och lov för snälla vänner som lånar ut sina kylbandage så nu står Pjotter 2 ggr om dagen 1 tim per gång med dessa på och jag därvid... som tur är verkar det funka men jag vågar inte ropa hej ännu - vi får se vad det lider hur det blir.
Så av vår härliga Skåneresa blir endast en blixtvisit för att hämta upp Douglas i Presstorp och hem igen.

Ja ja... vad är väl en bal på slottet....


Före

Under

Kommentarer
Postat av: Sara P

Så tråkigt och typiskt! Han kunde inte valt någon annan vecka att springa sönder benen? Hoppas att han kryar på sig illa kvickt!

2011-07-11 @ 21:08:06
URL: http://bqc.blogg.se/
Postat av: Bosse

Hmmm.. som sagt så hoppas vi att han är "Fit for fight" om ett par veckor igen!

Kram!

2011-07-12 @ 21:55:36
URL: http://stallbochb.blogg.se/nyblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0