Kaos

Tiden går... Douglas har tagit studenten, mina planerade tävlingar blev inställda och slutet på den här våren har varit smått kaotisk, rörig och helt enkelt förfärlig om jag ska vara ärlig.
Nu.... äntligen känns det som lugnet kanske infinner sig och att jag eller vi i lugn och ro kan ta en tur till Skåne, ha lite ledigt, njuta och rå om varandra.
I nästa vecka får Pjotter komma på sommarkollo till Evlinge - Ingarö, Douglas åker till Kisa för att ta sitt (vårt) efterlängtade körkort och sedan.... ja kanske Falsterbo eller bara Kivik vi får se. Allt har varit så uppstyrt hela våren av måsten, sjuka föräldrar, jobb som släpar efter, hästar som varit krassliga, halta hundar - det ska helt enkelt bli rätt så skönt att bara få ta dagen som den kommer.
Douglas tog äntligen sin studenten och nu stundar sista sommarlovet innan det ev bär av till KTH eller arbetslivet - vilket han väljer är i skrivandets stund ännu inte bestämt.

Våren har förstås inte bara inneburit måsten och tråkigheter utan det har även funnits härliga stunder med "hundgänget" och familjen

Spännande upptäckter både i trädgården, på altanen och på stränderna.



Ja som sagt... hoppas nu bara att sommaren och resten av det här året går lite smidigare.


Kramiz

Beirut eller Ingarö

Nu har sommaren gjort sitt intåg på idyllen Ingarö och som oftast förvandlats till partyplatsernas mecka. Även de med mer tvivelaktiga nöjen har gjort sig extra tidigt påminda och förvandlat badparadiset på Stora Sand till en mindre vacker syn.


Soliga sommarhälsningar från Ingarö - ditt badparadis på jorden


Kramiz

RSS 2.0