Ny vecka

Nu har det passerat några dagar igen och under tiden har jag sysslat med lite av varje, jag har jobbat med Per, jag har skött om en sjuk häst, tittat på saluhästar, jag har gått mina promenader med Tazza och jag har hejjat på tävlingskompisar. Vad jag inte gjort är tränat... fy fy fy men jag har bara inte orkat för allt ontet i ryggen, dessutom har jag nu fått rejält ont i halsen vilket inte bådar gott inför semestern.

     

Någon fick inte sin prins och rosen blev kastad i sjön, hundarna filosoferar över livet, Bengt nyss startad i LA:4 och grabbarna grus efter avklarad ritt.

Undrar vad som händer nästa vecka?


Kramiz

Äntligen hemma

Ja nu har då äntligen vår nya trailer hittat hem. Har dock inte så många kråkor att köra just nu men till hösten ska här åkas, jajjamensan.



Måste också berätta att min nuvarande arbetsplats fick oväntat besök - tyvärr hade jag ännu inte hunnit dit, vilket iofs var tur med tanke på Tazza. Per fotade.






Kramiz




ja, vad hände?

Jo vi åkte till ATG Täby där Ingela Liwång påbörjade en lång dag av "felsökning", och efter dryga 5 timmar kunde vi åka hem med summeringen - båda kotleder bak inflamerade och behandlade, höger fram - låg hälta - troligtvis då inte börsan - ska behandlas med Fenylbutazon. Havremust inhandlades för att förebygga att magen kolapsar vid behandling. Det här ska nog bli bra...
Raskt förvandlades 6 veckors vila till 8 veckor vilket troligtvis är fantastiskt bra både för hästen och för mig med min rygg - min sjukgymnast jublar!

Thats all folks...


Kramiz

Ja, vad har hänt?

Mmmm tiden går visst väldans fort tycks det. En del har hänt sedan sist, bl a så har jag utnyttjad min 50-års present från bästa Erika som var middag med champagne på Cadierbaren med efterföljande Dramatenbesök där vi såg En Familj med bl a Marie Göranzon som den något annorlunda modern - en fantastisk eftermiddag och kväll.
Jag tragglar vidare hos min ryggspecialist Ola Benjaminsson för att få bukt med med ryggen utan att behöva steloperera. Jag har gjort ytterligare ett tappert försök att träna för Ninni men de fantastiska resultaten uteblev och därför har jag nu bokat tid hos Ingela Liwång på ATG Täby som känner Pjotter utan och innan för att utröna huruvida det är han eller jag som är problemet. Dessvärre misstänker jag att det är den förstnämnda eftersom han på senare tid börjat hänga sig på och gå på bogarna, kanske knäna trots allt?? vi får se, på måndag ska vi dit. Ja vad har mer hänt, just inte mycket, jag jobbar med Per - målar - vi försöker hinna färdigt med det mesta innan semestern infinner sig.
Jo vi bjöd in Mia och Jannicke och deras hund Smilla som ska hjälpa oss och passa Tazza i söndags - Smilla höll på att bli lunch - till Tazza... bra början?.. nja de är faktiskt såta vänner de båda vovvarna men kanske vart överraskningsmomentet för mycket för Tazza när Smilla kom inrusande i huset utan förvarning - det är ju trots allt Tazzas hus...
Ja gott folk, detta är ungefär vad som hänt sedan sist utöver det där vanliga, vakna, ordna frukost till familjen, ut med hunden, fixa med hästen, handla, laga middag till familjen, ev jobb på kontoret, gå och lägga sig.

Ja just det - glömde nästan, jag var sällskapsdam i torsdags, en sån där som oavbrutet sitter och pladdrar i passagerarsätet om precis allt och ingenting och framför allt dryftar om sådant där som man kallar "värdelöst vetande". Lite nyttig tror jag kanske jag var i alla fall, jag tog lite bilder, höll lite i ett hästhuvud, tog av några transportskydd och öppnade och stängde några dörrar - men framför allt så hade jag jättetrevligt och fick lära mig massor av nya saker. Mer om saken går att läsa på Bosse o Bengts blogg.


Så här såg det ut från ryggläge på bänken utanför kassan på Ulltuna.

Och så har vi beställt en ny transport - ett UME A35 blir det denna gång - hoppas det kommer snart jag lääääängtar.

Nu tror jag att jag fått med allt.

Näe..... jag träffade "Hugo" idag - min bästis från grundskolan och numera läkare och innehavare av 3 skönhetssalonger där diverse operationer och behandlingar utförs av det mer estetiska slaget.


På väg hem från Ålandsbåten 23 augusti 1975 mellanlandade vi i fotoautomaten på Slussen....

Nu så, nu ska jag sooooova..


Kramiz

RSS 2.0