Avkoppling

Hästen är på bättringsvägen - kanonkul - träning på tisdag.... INTE.

Dagen var fantastisk. Tillbringade den hos Carina i hennes örnnäste, pratade häst, tävlingar. Badade i poolen, solade kände att jag var på G igen... och hästen.

Per kommer hem från stallet och meddelar att hästen dragit av sig en sko - ja, det var i alla fall en härlig dag och jag hoppas att sommaren kommer att fortsätta vara lika skön som nu.


Nu ser jag ut som en nykokt kräfta eller som det kylda rosévinet vi sippade på medans vi låg där.


Kramiz

Tji Skåne :(

Varför åka till Skåne och ha det aldeles underbart och roligt när man kan gå här hemma med en häst som har elefantben efter en sammandrabbning i hagen.
Som en blixt från en klar himmel hade Pjotter och Skári en close contact i onsdags. Skári som är en tämligen lugn och sansad islänning fick tydligen nog av Pjotter och pucklade på honom både högt och lågt - mest lågt tyvärr. Alla småsår och större sår har jag fått att läka ihop bra, tack och lov men höger bak fick ta emot minst 3 smällar på skenbenet, senan och kotan och ser ut som en telefonstolpe. Vänster bak klarade sig med en smäll - på kotan som även den antagit en något förstorad form.
Tack och lov för snälla vänner som lånar ut sina kylbandage så nu står Pjotter 2 ggr om dagen 1 tim per gång med dessa på och jag därvid... som tur är verkar det funka men jag vågar inte ropa hej ännu - vi får se vad det lider hur det blir.
Så av vår härliga Skåneresa blir endast en blixtvisit för att hämta upp Douglas i Presstorp och hem igen.

Ja ja... vad är väl en bal på slottet....


Före

Under

RSS 2.0