Ingarönytt

Så sakta så sakta närmar sig våren och sommaren Ingarö. Dagarna rullar på som vanligt. Träningen med Pjotter går framåt med ganska stora kliv just nu och det känns som första gången på länge att vi verkligen är på rätt väg - peppar peppar...
Tävlingen i söndags finns mycket att säga om, dock var han fantastisk på framridningen och hade bara jag varit tillräckligt rutinerad så hade jag kanske kunnat få till det även innaför de vita staketen men det gick inte så bra denna gång. Jag slutade näst sist på 57%, men laget kom i alla fall på delad 5:e plats av 12 så vi får tävla vidare. Frågan är om jag får vara med nästa omgång dock ;)
Tack vare alla träningsframgångar måste jag nu också börja byta ut täckena till Pjotter då hans 145:or börjar bli på tok för små så 155 är vad som krävs, roligt?? ja både och det är ju kul att hästen växer men täcken är dyrt inte sant.
Nästa tävling blir min debut i MsvC, jag åker tillsammans med Bengt som får vara min mentala coach och stöd, Bosse och Per följer naturligtvis med också. Botkyrka 8 april, kom och  heja.
Nu lite bilder från oss på ön... allt i kronologisk ordning.




Visst ska det vara lite lyxigt att dricka vin, som här hemma hos Carina...

Bengt på framridningen på Enskede i söndags...

Lilla Issa 9 veckor i famnen på matte Elisabeth...

...och tibasten i morse vid Lilla Sand.


Kramiz

Arbetshelg

Vårstädning på schemat. Däckbyte på Chrysler och Allroad, rengöring insida, utsidan får vänta... Alla redskap för vinterverksamhet bortstädade - det känns härligt. Kaffe och smörgåsar i solen. Trots hårt slit hade Per och jag en riktigt härlig dag tillsammans. Röjde lite efter hunden i trädgården, matade fåglarna och gladdes åt den spirande våren som är i antågande.

Nu får det vara slut på vinter och gråslask - nu börjar en ny tid.




Nu har Douglas skjutsat Lovisa till stallet, Thaimat står på menyn och en lugn och skön hemmakväll för oss alla.


Kramiz

RSS 2.0