I Sverige igen

Nu har vi återkommit till moder Svea för att avnjuta resterande del av semestern på hemmaplan, eller i alla fall nästan. Någonstans kommer vi med all säkerhet att åka, vi vet inte när eller vart ännu, det återstår att se - först ska vi varva ner efter våra 3 veckor på Mallorca.


3-veckors bokskörd, nu behöver jag inte öppna en bok på 11 månader, kommer antagligen inte hinna heller eller ha ro med läsning för den delen.

Det var skönt att komma hem igen även om vistelsen i Alcudia inte var helt oäven ;). Kom nog inte i säng förrän vid midnatt eftersom mycket skulle fixas innan vi kunde slå oss till ro. Handla mat, äta middag, hämta hunden, hämta katten... Tempot vart ju inte det högsta för värmen här hemma var minst lika tryckande som där vi kom ifrån.

     
Kvällspromenad på stranden och skymningen över bergen. Stranden på Formentor där vi var ett par dagar och höjdpunkten för alla sushi på löpande band - så mycket man orkade med.

Dag 1 hemma (idag) startades i alla fall med morgonpromenad med Tazza tillsammans med Eva o Elsa och avlutades med ett något kallare men fantastiskt skönt morgondopp på lilla sand. Handtvätt i badkaret av det allra nödvändigaste eftersom tvättmaskinen beslutat sig för att ge upp under vår frånvaro. Inhandling skall ske aldelses strax av ätbart material inför kvällens middag, sedan får det bli altanläge med ett glas vin - kanske kommer någon på besök - kanske inte, alla är välkomna.


Kramiz

Kommentarer
Postat av: Zandra

Det är sådant kaos där jag står med totton nu =/ rörigt med passen, dålig information, folk kan inte föra vettiga dialoger osv.. den 8:e flyttar jag tillbaka till gurra igen =)

2010-07-18 @ 16:24:00
URL: http://zandrai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0