Onsdag

En helt vanlig onsdag. Frukost åt familjen, kaffe framför nyhetsmorgon och sedan ut med hunden. Vädret var till att börja med helt grått men efterhand kom solen faktiskt fram.
På med stallkläderna och iväg till hästen. Onsdagsträning 12.45 i vanlig ordning dock med ett anorlunda inslag - träningsvärk..... kan inte komma ihåg när jag hade det sist. Benen och framför allt vaderna var präktigt stumma efter att ha stått i lätt sits igår och det kändes när jag skulle använda benen på träningen. Tror bannemej att Pjotter också kände av gårdagen för idag gick det inte så lysande för någon av oss. Turligt nog kom Carina förbi och kikade och med sig hade hon semlor så efter avslutat träning och vederbörlig omvårdnad av häst tog jag trappan till cafét i två kliv för att fika.
Där satt Åsa och Carina och bägge hade tjuvstartat med varsin semla, jag tog lite varm choklad och högg in på min, den satt som en smäck kan jag säga. Lite senare slöt Ninni upp och även hon åt sin semla om än i ett annat tempå än mig mer som jag tog trappan upp - typ två tuggor... Det går åt energi när man står och fryser i ridhus med tröga elever. Så här i efterhand kan jag nog förstå att han stog emot en hel del på slutet och slog mot skänkeln, han tog inte många steg efter det att jag suttit av innan han var tvungen att kissa, stackarn, han hade såklart inte hunnit kissa innan träningen och hur kul det är vet vi väl alla - inte kul alls.
Det var i alla fall riktigt trevligt med en fika tillsammans och bäst som vi satt där kom Ninni med den skojiga idén att vi skulle ha en vinkväll så det bestämnde vi raskt, och Ninni bestämde att det skulle vara jag och Carina som skulle ordna med detta - vi som ändå bara var hemma..... med det gör vi gärna planerna håller redan på att smidas.
Efter avklarat stall vart det full fart hemåt och middag. En kopp te framför TV'n med Lovisa och Douglas och nu tror jag det blir en bok och min säng.
Kanske ska tillägga att hur smidig jag var att ta trapporna upp så var jag precis lika osmidig när jag skulle ner, har ni gått nerför i trappor när ni har träningsvärk i vaderna... inte roligt, och vi bor inte direkt i ett enplanshus heller. Ser inte fram emot morgondagen när jag ska ner kl 6 och laga frukost till familjen.


Kramiz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0