Mot våren?

Idag töar det. Snön har sjunkit mer än 2 dec under natten och plötsligt ser man att det finns staket mellan oss och grannen.



I går däremot var vädret återigen underbart och det blev en dag i egenvårdens tecken som började hos frisören. Lunchen intogs på Moderna Museet tillsammans med Erika, mums mums, god risonisallad med mortadella och oliver och så delade vi på lite vin, kaffe och kaka. Efter det tittade vi både på den ordinarie utställningen men framför allt på den temporära utställningen av Lee Lozano, New York-baserad konstnär under 60- och 70-talet. Ganska så provokativa målningar, kanske inte för den allför pryda publiken. Det är Moderna Museet som visar upp hennes konst för den nordiska publiken för första gången. Intressant och värt ett besök.


Efter avslutad kulturrunda bar det av hemåt och middag med familjen för att senare bli upphämtad av Åsa och en tur till Anneberg och visit hos Bosse o Bengt. Kul dag och kul kväll. Alltid lika roligt att träffa Åsa vilket tyvärr inte blivit allför ofta denna bistra vinter och naturligtvis likaledes roligt att träffa Bosse o Bengt. Kanske ska tillägga att det även var roligt att träffa gamla bekanta som Elisabeth och Tina - och så Aaron förståss som hade växt på sig rejält sedan jag såg honom sist.





Idag är det fredag och avspark för sportlovet, det innebär lite mer sovmornar och arbete med Per för mig, något jag ser fram emot.


Kramiz

Kommentarer
Postat av: Bosse & Bengt

Ja, vilken överraskning! Det var kul att ses!

2010-02-28 @ 09:14:27
URL: http://stallbochb.blogg.se/nyblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0