Nått nytt?

Näe, inget nytt!

Semestern har kommit till ända, hästen har kommit hem till stallet och jag har börjat skritta igång så sakteliga. Frågade snällt igår om han ville gå på tygeln, det ville han inte... pust. Nu börjar allt om från början ungefär som på våren eller ska vi dra till med ytterligheter som typ "Ground Hog Day"
Gå fint på tygeln, acceptera halvhalten, stå stilla i halten. Jag känner igen det här men det gör tydligen inte Pjotter. Betet och den långa vilan har satt sina spår.
Jag får helt enkelt bita ihop och traggla vidare, bara 5 veckor kvar av igångsättningen.

Igår vart i alla fall en trevlig dag i hästens tecken. Tazza och jag gjorde stallet tillsammans och när vi var klara där åkte vi ner till Anneberg för att träffa Bosse o Bengt och Hanchen. Kul att titta på Bengt när han trimmade och skvallra lite med Bosse och Mona som också kommit dit för att titta på träningen, Tazza kände sig nog mest obekväm bland alla hästar för att inte tala om hundar som hela tiden kretsade kring henne, den enda kopplade hunden i hela stallet. Kan säga att hon för första gångenvar tacksam att få hoppa in i bakluckan på bilen och åka hem. Både matte och hund sov gott, matte trött efter ridningen och lycklig över att ha fått familjen tillbaka och Tazza efter alla påträngande hästar och hundar som hon inte är van vid. Och ja... Per och ungdomarna hade varit i Presstorp på kortvisit sö-må.

Kramiz

Kommentarer
Postat av: Sara P

Tänk dig att du fått en faktura på 100 tkr med betalningsdatum om 5 veckor. Då är 5 veckor som hur kort tid som helst :)



Kämpa på!

2010-08-17 @ 16:49:39
URL: http://www.bjorndalen.se
Postat av: Angelika

I love you :)

2010-08-17 @ 18:44:34
URL: http://tazza.blogg.se/
Postat av: Bosse

Precis ;) Hur fort gick inte deras "kollovistelse"?

och sommaren.... ;)

2010-08-18 @ 06:08:00
URL: http://stallbochb.blogg.se/nyblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0