Kungligt besök

Inte mycket händer här på Ingarö. Tazza har fått en ny kompis som hon gillar att ha skoj med, Smilla heter hon och är en blandras Jämthund och ..... (glömt).



Desto mer har det hänt i övriga delar av landet såsom Gustavsberg och Slätmon.

I Gustavsberg fick Pjotter ny hagkompis - en älg bestämde sig för att göra honom sällskap och hoppade helt resolut in i hagen. Pjotter som utav husse är "älgtränad" bekymrade sig inte nämnvärt vilket inte kan sägas om hästarna i hagarna runt omkring som tyckte det var förfärligt läskigt med en älg på så nära håll. När personalen så skulle ta in Pjotter fann älgen för gott att hoppa ut ur hagen och bege sig till skogs.


Cool häst jag har va??

I Slätmon, en liten by i närheten av Kisa var Kungen och Drottningen på besök idag. Min svägerska och barnens kusiner var där och hälsade honom välkommen. Det som kanske är lite kul är att svägerskan är turistchef i Kinda kommun, fint klädd i Sverigedräkten syns alldeles utmärkt på bild tillsammans med min lilla guddotter Wilma med blommor i högsta hugg. Om någon mot förmodan skulle bli nyfiken finns länken till svt's östnytt här nedan.

http://svtplay.se/v/1557903/ostnytt/14_5_18_10


Kramiz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0