Fredagen den 13:e

Nog har dagen gjort skäl för sitt namn alltid. Förkylningen blommade ut som en snödroppe i mars, bilen - som jag skulle transportera massor av kakel i idag - startade inte...
På med batteriladdaren - in i stugvärmen för att få tiden att gå - precis det jag inte ville att den skulle göra när jag nu hade så många saker som skulle klaras av under dagen. 45 min senare - inte ett liv. Förhandling med Per om vad att göra och prioritera. Starta racern (som absolut inte är gjort för att frakta annat än sig själv i) skotta skotta skotta... den har inte varit ute på hela vintern typ.
Full fart till Skuru golv för att hämta något löjligt dyra små "lappar" som måste användas i våtrumshörn, vidare till Kakelspecialisten för att hämta kakel. Vidare till Stureby för att lasta av och byta till Chryslern för nästa vända. Styrde ut mot Länna och Bauhaus, körde runt och körde fel och hittade till slut rätt - allt emedan jag talade med Sara om bråkiga valpar, väder, vind och annat som är viktigt att prata om. Lastade bilen full med klinker (vem f-n behöver workout) och körde vidare mot Höganäshuset för att fylla bilen med ytterligare 11 kartonger kakel.
Mot Stureby igen! Omlastning - denna gång slapp jag bära och kånka själv, tog bara nycklarna till racern igen och styrde kosan mot McDonalds i Årsta för en snabb lunch (14.30) som intogs raskt för att sedan fara vidare mot stallet. Kände när jag kom fram till stallet att Pjotter nog hade varit rysligt duktig den här veckan och därför förtjänade en vilodag så där blev det bara puts och kel efter det att boxen var mockad och höpåsarna gjorda.
När stallet var klart återstod endast ett stop - mataffären. Den klarades av på nolltid och inget som fanns i affären tycktes fånga mitt intresse - bara det allra nödvändigaste fick det bli - jag längtade hem.
Nu - efter en riktigt god pasta med Björndalsk köttfärssås känner jag att fredagen den 13:e lider mot sitt slut. Jag ska gå och spraya näsan så jag kan andas igen, kanske ta en Ipren, slänga mig på soffan och göra fredag.


En liten bild som påminner om det sköna som kommer

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja,Ja ja!! Självklart skall vi sälla oss till bloggarnas marker..

Det verkar ju vara det enda sättet att få veta hur vi har det (märK att jag sKREV VI) ;D

Kul att få följa er i den nya bloggen!



Bosse och Bengt

2009-03-14 @ 18:32:37
URL: http://stallbochb.blogg.se/nyblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0