Lite senare samma dag

Tänkte jag skulle åka hem efter att ha släppt ut Pjotter för att sova en stund till innan förberedelserna inför midsommaraftonen. Konstigt nog dröjde jag mig kvar i stallet för att njuta av morgonen, mocka, göra höpåsar och allt annat som trots allt vad man säger ändå är ganska mysigt att pyssla med.
När jag väl kom hem var det i princip bara att tvätta sig, byta kläder och sätta igång med maten. Inget avancerat - kall inkokt lax med dillmajonäs och färskpotatis.
Straxt efter 13 kom Eva, Jonas, Katarina och Wille med sillen osten och nubben. Vet ni - det var nästan som i ABBA-reklamen, skulle vi sitta inne - eller ute. Det blev ute! Så blev det faktiskt nästan hela kvällen. På något mirakulöst vis regnade det bara så lite att vi faktiskt kunde avnjuta lunchen utomhus. Kaffet tog vi inne tillsammans med sällskapsspel och kladdkaka.





Vi tog hundarna på promenad och hamnade hos Anna o Anders tillsammans med Annas tvillingsyster Kajsa och hennes man Rolf som tyvärr inte blev med på bild. Där drack vi champagne och åt jordgubbar till klockan var nästan 19.30 - även denna gången utomhus.



Promenerade vidare hem till Eva och Jonas där Eva dukade upp bordet och Jonas tände upp grillen och tillredde ett fantastiskt kött som vi åt tillsammans med Evas heta chilismör och sallad. Mums fillibabba. Ungdomarna roade sig på sitt håll, tjejerna med Sims 3 och grabbarna med WoW. Alla mätta nöjda och glada efter en fantastisk spontan och synnerligen trevlig midsommarafton.
Somnade nöjd till vrålet från grannens partaj - det är bara midsommar 1 gång om året.

Kramiz på er alla.

Kommentarer
Postat av: Bosse

Även ni verkar ha haft en mysig Midsommar!

Kramar och "god fortsättning" eller vad det heter...

Bosse och Bengt

2009-06-20 @ 21:46:08
URL: http://stallbochb.blogg.se/nyblogg
Postat av: Sara

Hurtigt att vara ute :)



2009-06-20 @ 22:19:51
URL: http://bqc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0