Träningstävling

Twitter...


Dagens evenemang, träningstävling på Sandö. Red LA:1 på 62.10% och med tanke på hur kräket uppförde sig idag igen så var detta mycket bra betalt.


Kramiz

Änglatrumpeten

Ääääntligen.... nu har första knoppen kommit på vår nya Änglatumpet. Som vi har väntat... och väntat på att den ska sätta knoppar och vi har nu de senaste dagarna börjat fundera på att det kanske inte är så att de blommar första säsongen utan först nästa sommar. Men så fel vi hade, idag hittade Per 2 st knoppar och snart hoppas jag få se vår lila dubbla Änglatrumpet blomma.

Så här fin hoppas jag att det blir... fortsättning följer



Kramiz


Kräket och jag

Nu har vi varit iväg och tävlat igen. Resultaten ligger jämt straxt under 60%. Denna gången var vi i Nacka, Drevinge och red en LA:1.
Dagen innan och på framridningen kändes han så där lovande och fin men med facit i hand vet jag ju hur snabbt det kan slå om - och det gjorde det. Vad det nu var som inte passade herrn så bytte han skepnad redan vid första klivet inne i ridhuset och från mjuk som smööör blev han hård som izzzz.
Småprat och lugnande prooo, mjuka händer hjälpte inte kräket att slappna av och vi "tog oss runt" banan i vanlig ordning med inslag av diverse protester och annat skojigt som man inte riktigt har tid att ta rätt på när man är inne på banan. Känns som han vet att han inte kan bli korrigerat väl innanför de magiska vita staketen som han för övrigt gärna hade hoppat över både vid ett och två tillfällen om han fått.
Trots en tämligen medioker ritt blev vi rikligt belönade med 58,68% och det var jag faktiskt nöjd med trots att mattes lilla kräk gjorde allt för att slippa visa upp sin bästa sida.
Jag lovar att hade man filmat med kamera avsedd för kirlian fotografering skulle det varit ett fantastiskt ljussken runt oss, så laddad var han. http://en.wikipedia.org/wiki/Kirlian_photography




Nåväl det är bara att ta nya tag - trots allt är den här hästen mig väldigt kär.


Kramiz


RSS 2.0